1xbet cote pariuri sportive online

1xbet cote pariuri sportive online

Cote de pariere – Preferințe
Din păcate, același lucru este valabil și pentru pariurile pe favorite. 1xbet rămâne întotdeauna în spatele vârfului pieței. Clarificăm că acestea sunt diferențe non-abismale, dar trebuie spus că sectorul cotei fotbalului, indiferent dacă este sau nu un outsider, pare puțin deficitar în comparație cu marii giganti, cum cote pariuri sportive online ar fi bet365 sau 1xbet.

Securitate și fiabilitate
1xbet printre site-urile de pariuri AAMS
1xbet aams licență
1xbet este o casă de pariuri cu licență AAMS, tocmai a concesiunii GAD 15026 și este, prin urmare, unul dintre operatorii care acționează legal în Italia. Pariurile AAMS au loc într-o manieră controlată și garantează plăți sigure cu toate metodele de plată oferite. De exemplu, tranzacțiile efectuate prin alegerea cardului de credit Mastercard / Visa ca metodă de plată sunt procesate în conformitate cu standardele de plată a cardului de plată (PCI), folosind un nivel de criptare de 128 biți care asigură protecția și securitatea datelor transmise .

Proiecta
Simplitate și eleganță: designul de 1xbet este câștigător
Bookmaker-ul 1xbet a decis să se concentreze pe o interfață curată și ușor de utilizat, cu trei culori simple, alb, portocaliu și negru; aceasta din urmă este însă exclusă din versiunea mobilă pentru a crește luminozitatea.

Ecranul de pornire este foarte intuitiv și are o bară orizontală, care conține toate disciplinele disponibile. În partea dreaptă sus, sunt cheile de accesare sau înregistrare, iar în partea centrală sunt incluse toate evenimentele prezentate, precum și promoții și actualizări la secțiunea live.

Serviciu clienți
Serviciu clienți: toate persoanele de contact
1xbet de asistență pentru clienți
Pentru a contacta serviciul clienți:

Completați formularul din secțiunea „Contact” a site-ului principal;
Sunați la 0039-06-45210090 (de luni până vineri, între 9 și 20);
Trimiteți un fax la 0039-06-45210089;
Faceți clic pe comanda „Asistență în direct”;
Scrieți la: 1xbet Italia S.R.L., Via Olona 2, 20123 Milano (MI)

Primă
1xbet bonus de bun venit
Bonus de bun venit 1xbet
Bonusul de bun venit a devenit acum prezent constant în toate site-urile de pariuri majore de acolo. Concurența este de natură să împingă furnizorii să găsească modalități mereu noi și atractive de a atrage noi clienți. 1xbet oferă un bonus de pariuri sportive egal cu 100% din valoarea primei depuneri efectuate, până la maximum 50 EUR. Așadar, dacă, de exemplu, plătiți 30 de euro atunci când vă deschideți contul 1xbet, veți primi un bonus de 30 de euro; dacă plătiți 50 €, veți primi unul de la 50 €, dar, dacă depuneți o valoare peste 50 €, veți primi în continuare un bonus de 50 €, ceea ce este echivalent cu suma maximă obținută.

În plus, timp de 3 luni veți primi un bonus egal cu 25% din pierderile nete de până la 50 € pe lună, pentru un total de 150 €.

Detalii despre bonus
Bonusul 1xbet este rezervat utilizatorilor care nu au deschis niciodată un cont 1xbet. Pentru a primi bonusul de pariere, trebuie să accesați site-ul www.1xbet.it și să completați înregistrarea. Ulterior, va trebui să efectuați plata primului depozit, în valoare de cel puțin 10 €, care va fi făcută în primele 30 de zile. În acest moment, bonusul va fi creditat imediat, dar va fi supus restricțiilor de retragere. Suma primită, de fapt, poate fi folosită imediat pentru a juca, dar poate fi retrasă în două tranșe cu valoare egală: prima poate fi retrasă imediat după plată, în timp ce a doua după verificarea identității utilizatorului.

Suma bonusului trebuie pariată de 8 ori, la pariurile sportive cu cote nu mai mici de 2,00. Aceste cerințe trebuie îndeplinite în termen de 90 de zile de la eliberarea bonusului.

În plus, în cazul unui sold net negativ în primele 90 de zile de înregistrare, net de bonusuri și pariuri gratuite care ar fi fost deja utilizate, un bonus egal cu 25% din pierderile nete de 1xbet.it pariurile sportive vor fi creditate la fiecare 30 de zile, până la 50 € ; pentru fiecare perioadă de 30 de zile. Astfel, puteți acumula un bonus total de până la 200 €.