Primul joc și acum căpitanul? Trebuie să completăm casa de marcat, spune Látal în Pardubice

Látal a intrat în statistici pentru prima dată în minutul al treilea, când a participat la poarta lui Patrik Poulíček, iar în al doisprezecelea singur, cu o mare manieră sub capac, a învins portarul Hradec Marek Mazan, crescând la 3: 0.

„În ceea ce privește obiectivul meu, a fost o lucrare fantastică pe toată linia. Juraj Mikuš m-a găsit bine și l-am făcut ușor. Nu spun că mă așteptam, dar backhand-ul este puterea mea “, a spus Látal după meci. Chiar dacă a fost ales căpitan la meciul de deschidere al Memorialului Zbyněk Kusý, a fost onorat să arunce la ceremonia de deschidere a lui Dynamo construit de Tomáš Rolinek.Și este clar de ce.

“Este începutul sezonului și avem o casă de marcat goală în cabină, așa că fiecare meci va fi căpitanul altcuiva care să îl completeze rapid”, a explicat Látal.

Pardubice s-a descurcat destul de bine la prima sa încercare.Jucătorii din premieră au fost, de asemenea, întăriri Radoslav Tybor (2x) și Corey Locke, care au aranjat și raidul victoriei și punctul bonus pentru gazdă.

Este greu de spus dacă tezaurul Pardubice alege și cu asistență, dar, dacă da, Robert Kousal îi datora două noi centre. „Și au fost, de asemenea, doi asistenți, astfel că caseta de bani ar putea fi plină destul de repede”, a adăugat Látal.

S-a bucurat mult de primul joc al noului sezon. “Până în prezent, am jucat doar unul împotriva celuilalt în practică, așa că ne-am așteptat cu toții și ne-am bucurat de meci”, a spus Látal. Cu atât mai mult, când Pardubice a condus cu 4: 0 după prima perioadă și s-a făcut practic…

„Cu toate acestea, am fost nevoiți să jucăm tot timpul, pentru că tot facem în principal fitness și antrenorii au tras trei linii.Așa că am pășit în ea, chiar dacă a fost deja decis ”, a spus Látal. “A doua zi se antrenează și meciul imediat”, Látal a subliniat că Dynamo a jucat aseară un alt meci împotriva rusoaicei Khabarovsk, care s-a încheiat după închiderea petrecerii.

a căzut cu Košice 4: 5. Deja luni, prima zi a Memorialului, Hradec a învins Khabarovsk maxim 7: 0.