Betano

Betano

Clientii Betano se pot bucura de pariuri live pe o serie de sporturi, inclusiv fotbal, tenis, hochei pe gheata, fotbal american, baschet, baseball, cricket si sporturi, printre altele. In general, veti gasi o varietate buna de piete pentru actiunea in joc, cu majoritatea jocurilor de fotbal cu 50+, precum obiectivul urmator, handicapurile, timpul ultimului gol si totalul meciurilor.

Interfata platformei pentru pariuri live este un deliciu de utilizare. Pe desktop, sporturile sunt listate in partea stanga si pot fi extinse pentru a vizualiza programele individuale. Corpul principal al ecranului afiseaza o consola de animatie de meciuri completata cu statistici din joc, apoi mai jos ca aveti toate pietele de pariuri disponibile evidentiate clar.

Pentru a va juca randul in joc, trebuie doar sa faceti clic pe pret si va fi adaugat la biletul dvs. de pariuri unde introduceti miza si apasati „pariu loc”. Singurul dezavantaj al produsului de pariuri live al Betano este faptul ca inca nu ofera streaming in direct.

Exista o multime de piete de pariuri diferite, cum ar fi prima minge care trebuie atrasa, impar / impar, total O / U, drept si combinatie pentru a numi cateva. Cea mai mare plata este de la 100.000 la 1, ceea ce se potriveste cu cinci numere din extragerea principala din Marea Britanie.