Reinier se mută la Madrid: „Să așteptăm”

Tânărul mijlocaș Reinier, noua bijuterie a fotbalului brazilian, a evitat duminică, în această duminică, să speculeze despre transferul său la Real Madrid și a spus că preferă să aștepte.

„Să așteptăm” a fost răspunsul scurt al lui Reinier La insistența jurnaliștilor care în această duminică au acoperit antrenamentele echipei braziliene sub 23 de ani la Granja Comary, sediul sportiv al Confederației braziliene de fotbal (CBF) din orașul Teresópolis, în statul Rio de Janeiro.

Jucătorul Flamengo și-a finalizat cea de-a treia zi de antrenament cu Canarinha, care se pregătește să joace turneul preolimpic sud-american din Columbia și va acorda două locuri pentru Jocurile Tokyo 2020, în care Brazilia, dacă se califică , va apăra medalia de aur pe care a câștigat-o la Rio 2016.

Posibilul transfer al jucătorului la Real Madrid a atras atenția presei care însoțește pregătirea selecției și care acceptă o parte din del Flamengo a valorii clá Usula de reziliere a contractului mijlocașului.

MARCA a raportat deja că acordul este mai mult decât aproape în schimbul a 30 de milioane de euro și că planul este să îl anunțe de îndată ce va împlini 18 ani pe 19 ianuarie.Madridul dorește ca el să se alăture primei echipe în aceste luni, dar să joace cu Castilla, așa cum au făcut Rodrygo și Vinícius.

Reinier nu a jucat în Cupa Mondială U-17 din Brazilia în noiembrie și a fost câștigat de către gazde, deoarece Flamengo a refuzat să-l renunțe pentru a-l avea în prima echipă care a câștigat liga și Copa Libertadores din 2019. Ambii nativi din Brasilia, capitala Braziliei, s-ar alătura celor patru compatrioți ai lor la Real Madrid: Casemiro, Marcelo, fostul său coechipier din diviziile inferioare ale „Fla” Vinicius Júnior și Rodrygo, o altă promisiune braziliană