George Burgess s-a referit direct la sistemul judiciar din LMN asupra presupusei trupe de ochi

George Burgess a fost trimis direct la sistemul judiciar din NRL pentru o presupusă trupă de ochi în înfrângerea din South Sydney împotriva Wests Tigers.

Comitetul de revizuire a meciului, vineri dimineață, i-a acuzat pe propultiul rabinit cu un contact periculos pentru ochi. a veteranului Robbie Farah al Tigrilor, joi.

Este a doua oară în opt luni, Burgess a aterizat în apă fierbinte pentru o luptă pentru ochi, fiind găsit vinovat de fapta în timp ce juca în Anglia la sfârșitul anului trecut. Super League ar trebui să preia conducerea NRL și să promoveze internaționalul meciuri Citește mai mult

Steaua engleză a fost suspendată pentru patru jocuri NRL, ceea ce a dus la o încărcare de 50% la orice penalizare pe care o atrage de această dată.

Repetă că nu am fost concludent că i-a săpat degetele pe fața lui Farah pe Stadionul Bankwest, cu toate că cârligul Tigrilor a demonstrat cu arbitrul Adam Gee.

Wayne Bennett, antrenorul din South Sydney, a declarat că, în timp ce nu știa dacă Burgess a fost vinovat de o trupă, a fost dezamăgit că a fost contactat cu fața lui Farah.

„Nu a fost nevoie să se pună în această poziție pentru a începe ”, a spus Bennett. „Nu îl condamn pentru asta, prin faptul că nu știu dacă degetele lui au luat contact cu ochiul sau nu.Ideea este că a fost total nejustificată. ”

Atacul de la Canberra, Hudson Young, a început la începutul acestei luni timp de cinci săptămâni pentru o luptă cu trei ochi pe Aiden Tolman.

North Queensland firebrand Josh McGuire a scăpat de două ori în acest an cu o amendă pentru conduită contrară pentru faciale pe Cameron Munster și Dylan Walker.

NRL a fost forțată să-și apere decizia de a nu-l acuza pe McGuire cu o infracțiune mai gravă, argumentând nici o victimă. a depus plângeri.

Organul de conducere a insistat, de asemenea, că nu au suficiente dovezi video pentru a aplica o pedeapsă mai aspră pentru McGuire.

Având în vedere că Farah s-a ridicat susținând că degetele lui Burgess au luat legătura cu ochii, englezul este probabil să găsească un caz în care să răspundă.

„Evident că a avut o mână pe față, dar după aceea, uitându-mă pe ecranul mare, tot ceea ce puteam vedea, l-am văzut doar o dată sau de două ori “, a spus Bennett.

” Nu pot spune cu siguranță că a fost o luptă pentru ochi sau ce a fost.Cu siguranță era o mână în față, fără îndoială, dar am crezut că este mai mult pe frunte. ”

Antrenorul Tigrilor, Michael Maguire, a refuzat să comenteze incidentul.

Se crede că este prima dată când un jucător NRL a fost trimis direct la sistemul judiciar de când Canberra a transmis Sia Soliola în 2017.