Piesele de acasă nu sunt suficiente. Cehii descoperă magia Campionatului European

„Dacă un antrenor dorește să avanseze, este extrem de important pentru el să iasă în aer liber”, realizează Mareš, care luptă pentru titlul ceh și, în același timp, pentru aurul european european.

Campionii Cehiei pe liniile străine caută ceea ce nu vor găsi acasă. Printre alți concurenți, în special alte linii, inclusiv pietriș, care lipsește complet în țară. Recunoașterea în Italia, de exemplu, le va da multe probleme.Dar piesele sunt repetate “, a spus Mareš. “Există o competiție diferită în Campionatul European, un mediu diferit”, a adăugat el. „Curse sunt drăguțe și toată lumea este diferită. De fiecare dată când există multă concurență, promotorul îi oferă publicitate. Îmi place. ”

Cehii din Campionatul European concurează sub auspiciile Autoclubului din Cehia. Și au atât de mult succes, încât, după cinci din opt afaceri, conduc ratingurile națiunilor cu un avantaj deosebit. Portughezii sau spaniolii sunt în spatele lor.

„Sunt mândru că avem atât de mulți călăreți în Republica Cehă.Nivelul lor este ridicat ”, dezvăluie coordonatorul Campionatului European, Jean-Baptiste Ley. “Percepem în mod pozitiv că am reușit să mutăm călăreții de la campionatul național în campionatul european”, a răspuns Tomáš Kunc, secretarul general al Autoclubului din Cehia.

Și oportunitatea de a vorbi cu compatrioții nu este, de asemenea, un lucru rău. „Dacă echipa lui Kresta stă alături de ei și avem sau avem nevoie de ceva, vă putem ajuta.” Cehii din domeniu reprezintă două abordări diferite ale seriei. În primul rând, Stajf visează și intenționează să se transforme într-un manager de echipă, în timp ce ceilalți trei cehi sunt într-o pauză de carieră și vor mai sus.

decât dacă am câștiga undeva în Cehia ”, a spus Talaš.