Karolína Plíšková avansează în Cincinnati. Cehii au strălucit în dublu

Pliskova a reușit primul ei duel reciproc cu Wang Ja-fan, după un început suveran și jumătate echilibrată din setul doi. La Cincinnati, poate câștiga anul acesta al patrulea trofeu și al 15-lea în general în cariera sa, precum și a devenit numărul unu mondial după turneu. . După 20 de minute setul s-a încheiat. Al doilea set a început cu pauză favorită cehă, dar apoi chinezii au început să reziste și au rupt mai întâi serviciul de foaie.

Al treilea joc de maraton cu 22 de schimbări de scor a fost câștigat de fanul Wang Ja-fan. set. Treptat, totuși, cehul de douăzeci și șapte de ani a câștigat din nou.Ea va concura pentru sferturile de finală cu suedeză Rebecca Peterson.

Dacă Pliskova vrea să lupte pentru numărul unu, trebuie să treacă la semifinale cel puțin pentru a avea șansa să o înlocuiască pe japoneza Naomi Osaka în vârful scării. Astăzi, Pliskova își așteaptă cea de-a doua rundă de duble din partea Cincinnati, de gemeni Kristyna.

Simona Halepova, campioana de la Wimbledon a avut probleme neașteptate. Al patrulea semănat român a pierdut primul set cu Ekaterina Alexandrovova din Rusia 3: 6, dar a câștigat 7: 5 și 6: 4 după tura.

Unul Strýcová și alți cehi din duble au reușit

Barbora Strýcová a câștigat primul meci din clasamentul mondial de dublu.Cu taiwanezul Sie Shui, cu care a câștigat trofeul de la Wimbledon în urmă cu o lună, au ajuns la sferturile de final fără probleme. Vor fi prezenți și alți jucători de tenis din Cehia, inclusiv câștigătoarele dublei Grand Slam, Barbora Krejčíková cu Kateřina Siniaková și surorile Karolína și Kristýna Plíšková. Este deja sigur că unul dintre cehi va juca pentru titlu.

Unchiul Ohio a preluat trofeul numărul unu mondial înainte de începerea turneului, iar Si Shuwei continuă campania câștigătoare pe teren. Perechea eston-greacă Anett Kontaveit, Maria Sakkari a învins cu 6: 4, 6: 3. Aceștia vor juca împotriva lui Lucie Hradecká și slovacului Andrej Klepačová în semifinală.

Un duel pur ceh va oferi un al doilea sfert în jumătatea superioară a păianjenului.A treia sămânță Krejčíková cu Siniaková, câștigătoarea de duminică a turneului de la Toronto, va întâlni surorile din Pliskova. Gemenii de la Louny s-au confruntat cu perechea favorită Květa Peschke, Nicole Melichar și șapte dislocate pierdute 6: 3, 7: 6.