Care sunt avantaje sa jucati de pe platforma mobila 22Bet

22bet

Jucatorii nu trebuie sa descarce aplicatia daca nu doresc. Ei pot accesa pur si simplu site-ul 22Bet de pe mobil si sa se autentifice in contul lor.

Este foarte usor sa descarcati aplicatia pe dispozitivul dvs. Android. Atingeti „Descarcati aplicatia” si faceti clic pe „Ok”. Odata ce aplicatia incepe descarcarea, trebuie sa accesati „Setari” si sa permiteti instalarea aplicatiei din surse necunoscute. Veti face acest lucru cand comutati glisorul „Permiteti aceasta sursa”. Va aparea o fereastra noua si trebuie sa atingeti „Instalare”.

Odata terminata procedura de instalare, veti vedea un mesaj cu un buton „Deschide”. Atingeti-l si aplicatia dvs. este gata de pornire.

Exista cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii urmati pentru a descarca aplicatia pe dispozitivul iOS. Pasii sunt usor diferiti de cei pentru dispozitivele Android. Inainte de a putea descarca aplicatia, trebuie sa accesati meniul Setari si faceti clic pe fila „iTunes si App Store”. Faceti clic pe ID-ul Apple si introduceti parola pentru contul dvs. Apoi accesati fila Tara / Regiune si selectati Cipru din tarile disponibile si dati acordul Termenilor si conditiilor. Va aparea un ecran nou in care trebuie sa introduceti cateva informatii suplimentare. Ca metoda de plata, selectati „Niciuna” si scrieti-va numele. In campurile urmatoare introduceti informatiile furnizate:

Jocurile Live Casino sunt foarte populare in ultima vreme. Toata lumea vrea sa joace un joc condus de o persoana in direct intr-un studio sau uneori intr-un cazinou. Motivul din spatele acestui lucru este acela ca cazinourile live combina cele mai bune caracteristici ale cazinoului din lumea reala cu experienta online. Nu este o surpriza faptul ca cazinoul live devine una dintre cele mai populare alegeri in ultima perioada.