Rubi: “Cred că am ratat două puncte”

Tehnicianul echipei verdiblanco a intrat în sala de presă Mendizorroza cu un gest serios și chiar puțin supărat după ce a văzut pe iarba Gasteiztarra care s-a încheiat cu o remiză în electronică și care nu a părăsit tehnicianul Ansamblu Heliopolis. “Apreciez acceptarea rezultatului pentru că este cel care a fost dat. Am văzut două echipe care au luptat fiecare minge, dar, din cauza șanselor generate de marcare, cred că am ratat două puncte.”

Rubi a analizat jocul în care consideră că, cu excepția minutelor specifice din prima repriză, Betis a fost superior celor de la Albiazules. “În prima repriză nu am fost răi, deși golul ne-a durut. Au existat multe întreruperi, dar finalul primei reprize a fost bun cu șanse și penalty.În al doilea am ieșit foarte bine și, deși am rămas cu 10, am continuat să încercăm să împingem în sus, dar nu a putut fi. ”

” În prima rundă a ligii am mers de la mai puțin la mai mult. Ne-a fost greu să începem în ligă și cred că ar trebui să avem mai multe puncte decât aceste 24 în prima rundă. Cred că vom avea o a doua rundă mai bună, jucăm fotbal foarte bine acum “, a subliniat antrenorul Betic.

Rubi a făcut, de asemenea, o evaluare a primei confruntări a lui Aleña, cu verdiblancii care ieșeau de pe bancă. “A fost un joc dificil, deoarece au existat multe dueluri individuale și multe dispute, Aleña a intrat foarte repede în joc.L-am văzut mai mult decât corect ca să fie primul său joc “.

” Dacă am fi terminat jocul cu 11, cu siguranță am fi putut genera mai multe șanse de scor. În ceea ce privește expulzarea, dacă este un fault, cel roșu este corect “, a condamnat Rubi înainte de a încheia apariția presei.