1xbet pariuri sportive fotbal

1xbet pariuri sportive fotbal

Oferta 1xbet

Dacă ai ales să te apuci de pariuri sportive online, va trebui să-ți creezi un cont care va trebui validat prin furnizarea casei de pariuri cu documente: dovada de identitate valabilă, deoarece legea interzice oricărui minor să joace și o identitate bancară. declarație pe numele tău. Odată ce acest proces a fost validat de 1xbet, veți primi un cod confidențial care vă va permite să vă activați contul. Apoi poți câștiga bani. Dar pariuri sportive fotbal dacă pierzi, poți obține bonusul de bun venit. Cu toate acestea, oferta este limitată la o rambursare de 80% din miza dumneavoastră inițială. Dacă pariezi 100 de euro și pierzi, vei primi 80 de euro de la 1xbet, în anumite condiții însă. Cu toate acestea, spre deosebire de concurentul său 1xbet, care oferă pariuri gratuite ca bonus, banii pariului pierdut vor fi plătiți în numerar în contul dvs. FDJ în termen de 7 zile.

Condițiile bonusului 1xbet

Condițiile bonusului 1xbet sunt destul de severe, dar nu de netrecut. Mai întâi va trebui să faceți o depunere minimă în numerar de 20 de euro pe site-ul 1xbet pentru a beneficia de bonusul de bun venit. Veți avea apoi la dispoziție 30 de zile pentru a plasa primul pariu, ceea ce este mai confortabil decât în ​​cazul concurentului său 1xbet, care îi cere să plaseze primul pariu în 2 săptămâni. De asemenea, puteți alege orice tip de pariu. Dacă pierzi acest pariu, vei primi 80% din miza inițială în contul tău FDJ. Avantajul major al acestui bonus de bun venit 1xbet este că puteți renunța la pariuri dacă doriți cu banii dvs., fără a fi nevoie să-l rejucați, ca la unele case de pariuri concurente, cum ar fi 1xbet. Într-adevăr, vei primi banii în contul tău FDJ, dar nu trebuie să te joci din nou cu ei.

Promoțiile casei de pariuri

Odată cu deschiderea concurenței începând cu legea din 2010, FDJ a putut să-și dezvolte programele de loialitate pentru a crește numărul de jucători recurenți. După bonusul în numerar de bun venit, vei putea participa la concursuri de pronosticuri care sunt provocări folosite pentru a clasa cei mai buni pariori. Dacă faci parte din elită, s-ar putea să poți câștiga pariuri gratuite sau chiar cadouri precum bilete la un meci de fotbal din liga 1, specific acestei case de pariuri. Cascadele publicitare din anumite meciuri îți vor permite să fii rambursat pentru pariul pierdut, precum și un boost care îți va crește câștigurile sau îți va oferi euro pentru a juca fără miză minimă. Urmând 1xbet pe rețelele sociale, cum ar fi pagina de Facebook 1xbet, puteți participa la concursuri și puteți încerca să câștigați pariuri gratuite.

Domeniul pariurilor sportive online este relativ nou. Chiar dacă casele de pariuri există de sute de ani, platformele de poker și pariuri online au văzut lumina zilei în anii 2010. 1xbet este unul dintre liderii francezi în domeniul pariurilor sportive online. Am revizuit acest site de pariuri sportive analizând punctele forte ale acestei case de pariuri, dar și punctele slabe și limitările sale.

Pariuri sportive online: câteva memento-uri

Odată cu legea din 2010, deschiderea către competiție a pariurilor online are ca efect o bombă. Apar tot mai multe site-uri online de pariuri sportive. Am ales să-i clasam pe cei mai buni dintre ei, încă aprobate de Autoritatea de Reglementare a Jocurilor Online (ARJEL). Vă reamintim că jocul online poate implica un risc de dependență de jocuri de noroc. Înainte de a începe vizita pe site, puteți oricând să consultați „ghidul practic al pariorilor” pentru a paria în cele mai bune condiții posibile, fie că sunteți începător sau experimentat.

Prezentarea casei de pariuri 1xbet

Cine se află în spatele 1xbet? 1xbet este o companie de jocuri cu agenți online autorizată de ARJEL, care deține site-ul web 1xbet. Aceasta este o companie cu sediul la Paris. Capitalul social este de 200.000 de euro. 1xbet a fost dezvoltat pe platforma franceză Sportnco, cunoscută și pentru echiparea altor case de pariuri precum France-Pari de exemplu. Compania a contractat, de asemenea, serviciile foarte apreciate ale prezentatorului TV de fotbal Alexandre Ruiz (Bien Sport). Domnul Ruiz își poate oferi astfel previziunile prin site-ul 1xbet dar și prin rețelele sale de socializare, ceea ce face ca platforma de jocuri online să fie foarte dinamică și mai ales foarte vizibilă pentru publicul larg. 1xbet permite pariurile sportive pe un site web și pokerul pe altul.