Efortuna

Efortuna

Site-ul EFortuna ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a profita de diferite tipuri de promotie, pe langa cele legate de bonusul de bun venit. De fapt, va fi posibil ca unele dintre promotii sa devina cu adevarat cunoscute, cum ar fi cota bombei, care priveste posibilitatea de a paria pe o perioada de 30 de minute pe o cota cu adevarat avantajoasa.

Acesta este motivul pentru care este o idee buna sa fiti mereu atenti la care sunt posibilele cote de bomba puse la dispozitie de portal pentru evenimente sportive sau alte evenimente. Exista si bonusul Jack, care poate fi folosit de cei mai fideli jucatori in timp ce de ziua ta, EFortuna ofera si un voucher de 10 euro pentru cei inregistrati pe portal.

Printre alte optiuni, exista si posibilitatea participarii la bonusul „castig chiar daca pierd”, care se face in contul de jocuri in zilele de luni, joi si vineri, prin rambursarea cu inregistrarea la program, pariul pierdut pana la 100% din suma jucata.

BONUS N1 HOUR: 7 zile pe saptamana, de la 10.00 la 11.00, taxa minima devine 1.11, ceea ce inseamna ca incepand de la 5 evenimente veti castiga un procent pornind de la minim 6% pana la 260% pe multiplul dvs.

Card de casare: introduceti pur si simplu un pariu din contul dvs. de joc in zilele de luni, joi si vineri, iar EFortuna va va rambursa pariul pierdut pana la 100% din suma jucata.