Pochettino spune că Spurs poate învinge Barcelona și face eliminatorii

Tottenham se poate califica în continuare în runda eliminatorie a Ligii Campionilor, potrivit lui Mauricio Pochettino, care crede că victoria echipei sale cu 1-0 asupra Internazionale a schimbat dinamica grupei lor înainte de runda finală crucială a programelor.

Câștigătorul lui Christian Eriksen din minutul 80 înseamnă că Spurs călătorește la Barcelona pe 11 decembrie, știind că o victorie va fi suficientă pentru a-i vedea până în optimile de finală, indiferent ce gestionează Inter împotriva PSV Eindhoven.

sunt într-o situație care depinde de noi “, a spus Pochettino după victorie. „Dacă putem câștiga la Barcelona, ​​putem trece la etapa următoare. Desigur, va fi foarte dificil. Trebuie să rămânem umili și să încercăm să ne îmbunătățim.

„Totul este posibil în fotbal. Avem un mare respect pentru Barcelona.Sunt una dintre cele mai bune echipe din Europa și au jucători incredibili. Va fi atât de dur. Dar un lucru pe care îl avem este credința și credința că putem câștiga.Christian Eriksen saltează pentru a-i oferi lui Spurs victoria crucială asupra Internazionale Citește mai mult

„Bineînțeles că trebuie să arătăm din nou un nivel excelent și să concurăm la cel mai bun nivel. Pentru a ajunge la Barcelona și a concura, vom avea nevoie de picioare proaspete, minți proaspete și fără răni. Trebuie să gestionăm asta și să rotim echipa. Cererile sunt atât de dure. La fiecare trei zile să joci jocuri este atât de greu. ”

Pochettino a spus că crede că echipa sa merită victoria. „Am dominat și am creat cele mai bune șanse”, a spus el.De asemenea, el a apărat să înceapă jocul atât cu Son Heung-min, cât și cu golgheterul Eriksen pe bancă.

„Un lucru care nu-mi place la fotbal sunt regulile, poate ar trebui să jucăm mai mult ca baschetul și să mergem în și în afara. Dar nu putem juca cu 13 jucători. Dacă te uiți la meciuri, vom juca 12 jocuri în 40 de zile. Nu există jucători care să poată juca în totalitate 12.

Cel mai important lucru este să încerci să eviți riscurile, să amesteci echipa, să îi faci pe toți jucătorii să se simtă importanți. ” Dacă câștigăm avem dreptate, dacă pierdem greșim. Dar aș vrea să schimb această mentalitate în fotbal de „de ce să joci unul și nu altul?”