1xbet pariuri sportive online

1xbet pariuri sportive online

Pe pagina principală, aveți opțiunea de a alege secțiunea pe care doriți să o navigați, respectiv sport, cazinou, poker și / sau curse de cai. De acolo, este nevoie de doar un clic pentru a accesa piața la alegere.

În pagina de pariuri sportive, aveți acces la cele mai populare cinci piețe. Acest lucru economisește timp în cercetarea dvs. dacă sunteți un parior clasic.

Pentru cercetări suplimentare, aveți la dispoziție toate celelalte sporturi într-o bară laterală și file pentru a accesa pariurile live. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege formatul pariurilor dvs. sportive pariuri sportive online între cote fracționate, zecimale sau americane.

Singura plângere pe care o poți face este lipsa legăturilor atunci când dorești să pariezi pe mai multe meciuri ale aceluiași sport.

De exemplu, dacă doriți să pariați pe două jocuri de hochei diferite, vi se cere să parcurgeți toate piețele pentru primul joc pe care trebuie să pariați înainte de a ajunge la următorul joc.

Este un mic detaliu, dar poate fi enervant mai ales într-o industrie în care ergonomia joacă un rol cheie în succesul unei case de pariuri.

Mobil

1xbet, renumit pentru că oferă unele dintre cele mai bune cote online din Canada, nu își va dezamăgi utilizatorii cu oferta sa mobilă. Interfața s-a îmbunătățit considerabil în ultimii ani, dar rămâne o versiune ușor simplificată a site-ului web al casei de pariuri.

Aplicația este disponibilă pe iPhone, Android, Blackberry sau tabletă dintr-un magazin Apple, un Google sau pur și simplu de pe site-ul lor web. Jucătorii canadieni nu vor fi sancționați pentru că vor juca online cu telefonul mobil, deoarece aplicația oferă aceleași cote ca pe site-ul părinte, împreună cu o varietate atât de mare de pariuri sportive.

Toate metodele obișnuite de plată sunt disponibile prin intermediul aplicației și este ușor să vă înscrieți aici. Bonusul tradițional de bun venit de 100% destinat tuturor noilor abonați la 1xbet este valabil și pe mobil pentru jucătorii canadieni.

Această versiune mobilă a 1xbet are, de asemenea, particularitatea de a se adapta la dispozitive cu rezoluție mică. Cine a spus că trebuie să fiți echipat cu un smartphone de ultimă generație pentru a paria corect online?

Serviciu clienți

Din nou, 1xbet și-a putut folosi experiența pentru a dezvolta un serviciu pentru clienți demn de acest nume.

Acesta este disponibil fără întrerupere prin telefon și e-mail (timp mediu de 30 de minute pentru un răspuns). Un chat online vă permite, de asemenea, să puneți întrebări și să discutați direct cu o echipă calificată pentru a oferi asistență pariorilor care au nevoie de asistență.

După ce am testat serviciile 1xbet de peste douăzeci de ori prin conturi diferite, rezultatul nostru este final: validat!

Influența britanică în Canada nu este o veste proastă! Astăzi avem dovezi concrete în acest sens, cu posibilitatea ca pariorii canadieni să profite de serviciile 1xbet, o casă de pariuri de top a cărei reputație se extinde mult dincolo de granițele Regatului Unit.

Fondată în 2000 în Stoke-on-Trend de Denise Coates, compania de pariuri sportive a fost dezvoltată de o echipă de comercianți și lansată online în martie 2001.