Zvonuri despre transferul fotbalului: Mousa Dembélé la Juventus sau Inter?

Dembélé nu este singurul jucător care caută un nou început, Alexis Sánchez considerând că este mai hotărât ca niciodată să-și pună capăt purgatoriului din Old Trafford după ce nu a reușit să facă bancheta pentru victoria trudită a lui Manchester United asupra Young Boys în Liga Campionilor . În timp ce managerul său îl ducea pe Paul Simenon de la The Clash cu o ladă de sticle de apă din plastic, vedeta de 500.000 de lire sterline pe săptămână își lovea călcâiele în tribune, aparent gândind o mutare la Paris Saint-Germain. Dacă campionii francezi îl vor sau nu, rămâne de văzut.

Cu doar trei apariții în cameo pentru Chelsea în acest sezon, mijlocașul Callum Hudson-Odoi este dornic să obțină mai mult timp de joc și poate merge la Germania să o obțină.Bayern München ar fi interesat să-l semneze în ianuarie, în timp ce adolescentul reține semnarea unui nou acord cu Chelsea din cauza frustrării sale pentru lipsa oportunităților primei echipe. „Pentru mine nu este ușor să-l plasez în XI-ul de start”, a spus managerul său, Maurizio Sarri. „Poate că pe banca din Premier League a fost Moise sau Pedro, așa că este dificil să nu-i pui pe bancă. Voi încerca să găsesc spațiul pentru el. ” Barcelona, ​​Juventus și Arsenal monitorizează, de asemenea, situația lui Hudson-Odoi.

Atacantul lui Liverpool, Dominic Solanke, a găsit minute de meci și mai dificil de realizat și nu a reușit să lovească o minge în prima echipă a lui Liverpool în nicio competiție din acest sezon. .Jürgen Klopp a sugerat că atacantul va fi împrumutat în ianuarie, iar Huddersfield, Crystal Palace și West Ham speră să-l aducă la bord. Având în vedere prietenia sa strânsă cu Klopp, șeful Huddersfield, David Wagner, ar putea primi primejdii.

Mijlocașul din Watford, Abdoulaye Doucouré, se va reuni cu fostul său șef Marco Silva, dacă șeful lui Everton se îndreaptă, în timp ce Newcastle se ridică interesul lor pentru mijlocașul internațional paraguayan al Atlanta United, Miguel Almiron. Și, în cele din urmă, cuvântul de pe coasta de sud sugerează că zilele managerului Mark Hughes ar putea fi numărate, deoarece se zvonește că Southampton ar fi sunat la spate fostul manager QPR și Leicester Paulo Sousa.