Yashkin este repornit. În sfârșit pot juca la Moscova, îi place echipei naționale

Acesta este dominat de partenerul său Vadim Shipachyov, a cărui parte Yashkin în prima formație ofensivă a mustrat Dynamo. În 24 de întâlniri, el a adunat 21 de puncte (9 + 12) și nu a existat nicio îndoială că participantul la ultimele două campionate mondiale va primi o invitație de la antrenorul lui Miloš Říha pentru primul eveniment al sezonului, Cupa finlandeză Karjala.

scenariu și sosesc. Mă voi întâlni aici cu băieții și custodia pe care o știu, ceea ce este întotdeauna drăguț ”, spune Jaškina. Nu este cu adevărat un nou venit la echipa națională, dar este neobișnuit ca acesta să prezinte un raport la întâlnirea de selecție din Cehia atât de curând.

El a putut ajunge doar peste mări în anii precedenți, după încheierea echipei sale NHL, cu puțin timp înainte de Campionatul Mondial de Primăvară.De această dată a purtat o tricou națională datorită logodnei sale rusești din noiembrie.

„Este neobișnuit pentru mine, este un fapt. Dar deja când am semnat contractul în Dynamo, m-am gândit la oportunitatea de a-l reprezenta și am contat puțin pe el ”, nu a fost nominalizat Yashkin uimit de această nominalizare. pentru unul dintre suporturile sale actuale a zburat direct la Moscova. Povestea a încântat că, la fel ca și alți „refugiați NHL” cehi, Kashkin s-a alăturat în mod regulat formației de elită a echipei sale.

„Am fost mulțumit că antrenorul meu a vrut să mă ia asta la începutul sezonului.Mai mult, datorită întâlnirii, m-am întors la Praga, unde întotdeauna îmi place să revin ”, a zâmbit și a dezvăluit golul tipic al dinților.

Sfârșitul amar în NHL

Există multe alte motive pentru a zâmbi acum decât în ​​anotimpurile anterioare de peste mări. Și-a petrecut o mare parte din cariera sa de NHL de șapte ani la linia de frontieră, indiferent dacă a fost la Sankt Petersburg. Louis sau Washington, unde ai sărit pentru ultimul an.

Acest transfer a fost amar ironic – albastrii l-au trimis echipei care a fost proaspătul câștigător al Cupei Stanley în vara anului 2018. Dar într-un an, victoria surprinzătoare a lui St. Louis, în timp ce Yashkin continua să chinuie Capitalele.Așadar, dacă se uită la joc.

„Dar am o mulțime de gheață pe dinamovist și simt încredere din partea antrenorului, ceea ce cred că este cel mai important. Toate celelalte vin cu asta “, spune tânăra de 26 de ani.” S-a mutat la Moscova la începutul verii, ceea ce a ajutat doar la accelerarea deja facilitată a aclimatizării. Yashkin, de limbă rusă, care intră imediat în echipă, întâlnește mulți străini. „Mă înțeleg cu slovacă Ceaikovski, apoi avem câțiva finlandezi și suedezi.Încă două meciuri cu Finlanda și Rusia se joacă în weekend.