Sarri și Pochettino amândoi nemulțumiți de VAR după pierderea lui Chelsea în fața lui Spurs

Kane a fost revoltat de portarul Chelsea, Kepa Arrizabalaga, în timp ce a fugit în ceea ce a fost un fault clar în interiorul zonei, dar a existat controverse când arbitrul asistent a ridicat steagul – pentru ofsaid împotriva lui Kane. După revizuirea VAR, Kane a fost considerat a fi onside, penalty-ul a fost acordat în mod corespunzător și atacantul lui Tottenham a înscris. Echipa sa va rezista pentru a câștiga cu 1-0.

Dar Sarri a susținut că arbitrul asistent s-a oprit când a făcut pavilion și, în acest proces, i-a deranjat pe apărătorii săi, care au presupus că Kane este în ofsaid. Managerul Chelsea nu s-a gândit la vechea zicală despre jocul până la fluier. Într-o altă întorsătură, Sarri a sugerat că tehnologia a greșit. După ce a urmărit reluările pe feed-ul lui Chelsea, el a insistat că Kane este în ofsaid.Facebook Twitter Pinterest Maurizio Sarri (dreapta) se plânge celui de-al patrulea oficial în timpul înfrângerii lui Chelsea. Fotografie: TGSPhoto / Rex / Shutterstock

„Camera noastră era în linie cu Harry Kane și era în ofsaid cu capul și genunchiul”, a spus Sarri. „Am văzut doar videoclipul nostru de pe camera noastră. Poate că camera VAR era într-o poziție diferită. Dar, din poziția noastră, era clar în ofsaid.

„De asemenea, era foarte important ca omul de linie să nu mai alerge cu jocul – a avut un impact mare asupra apărătorilor noștri. Nu cred că arbitrii englezi pot folosi sistemul VAR. Dacă nu sunteți sigur cu sistemul, trebuie să urmați mingea și la finalul acțiunii să decideți. Dar s-a oprit și nu a urmărit mingea – pentru apărătorii noștri era clar în ofsaid.Nu știu despre portar, dar sigur, fundașii. Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic de fotbal.

„În Italia, există VAR și în primul sezon a fost un dezastru . Arbitrii nu știau cum să folosească sistemul. Cred că în acest moment arbitrii [aici] nu sunt pregătiți să folosească sistemul în modul corect.Este, de asemenea, ciudat pentru toată lumea că în Premier League, nu există VAR, iar în Carabao, există. ”Harry Hollywood are avangarda pentru Spurs de care Chelsea nu are | Barney Ronay Citește mai mult

Managerul Spurs, Mauricio Pochettino, a declarat că câștigătorul lui Kane a lăsat un gust acru. “A obține beneficiul este frumos, dar sunt nefericit să câștig jocul așa”, a spus el. „Sunt tehnologie pro, pentru că nu poți opri evoluția, dar așteptăm atât de mult [decizia] – nu este clar care sunt regulile.

„ Nu-mi place VAR și după ce am urmărit-o la Cupa Mondială și într-o altă ligă precum La Liga, văd că nimeni nu este fericit din prima zi că au început să o folosească. Este un sistem care uneori ucide emoțiile.Nu am sărbătorit în seara asta pentru că așteptam cinci minute. ”

Kane a spus:„ Am jucat până la fluier și l-am prins în jurul portarului. A fost un penalty clar. VAR este acolo pentru un motiv și au înțeles. Sunt obișnuit după Cupa Mondială, este o mare parte din fotbal care merge înainte. Din punctul nostru de vedere, nu se schimbă prea mult [așteptăm să aflăm dacă a fost o penalizare]. ”