O mulțime! Olomouc ve Varech uťala černou sérii, zápas otočila”,null,null,

„Poate că am transformat-o de partea noastră”, a spus Jan Tomajko, antrenor Olomouc. În meciurile recente, Hanaks au cunoscut o criză imensă, plină de îndoieli cu privire la propriile abilități și suficientă muncă în echipă, esența de bază a jocului lor.

Petr Strapáč s-a întors la Karlovy Vary după ce sentința a expirat, în timp ce Vojtěch Tomeček lipsea pe gheață, iar un oaspete de la Třebíč și fostul cocoș Michal Vodný au intrat în al doilea său meci în linia a patra incompletă.

În partea introductivă, oaspeții au fost mai activi, au împușcat adversarii 12: 4, dar Energy a ajuns la conducere datorită lui Stříteský.

“Am început bine, am avut multe șanse, dar, din păcate, nu le-am schimbat. Karlovy Vary a marcat un gol din prima lovitură.Dar în a doua perioadă nu ne-am împăturit armele și am câștigat-o datorită productivității obiectivelor noastre, care a decis în cele din urmă întregul meci ”, a spus Tomajko.

David Škůrek a marcat al doilea gol. Cu toate acestea, lansarea a continuat datorită lui Vondráček, care a egalat la 2: 2. Cu toate acestea, în mai puțin de un minut, Lukáš Klimek a revenit la Olomouc pentru a-l conduce pe Olomouc. Am făcut posibilă cu excluderile noastre inutile care au decis întregul meci. În cea de-a doua perioadă sălbatică nu ne-am păstrat nervii și în puteri joacă meciul decis.Acolo adversarul a avut mai mult succes, așa că a câștigat ”, a recunoscut antrenorul pentru energie Tomáš Mariška. de conducere.

“Nu am fost într-o situație confortabilă. Am pierdut două jocuri de acasă și s-au întrerupt puțin cu psihicul nostru. În a treia perioadă trebuia să păstrăm conducerea, pentru că am pierdut-o în meciurile anterioare, când am marcat întotdeauna golul ”, a adăugat Tomajko. loc.