Mariners îl concediază pe Mike Mulvey după o înfrângere record în A-League cu Phoenix

Antrenorul Mike Mulvey a fost demis de Central Coast Mariners în urma înfrângerii pe teren propriu din A-League cu 8-2 în fața Wellington Phoenix.

Rezultatul de sâmbătă seara i-a lăsat pe Mariners cu doar șapte puncte din 21 de puncte. jocuri.Nava care se scufundă a A-League – cine îi poate îndrepta pe Central Coast Mariners?Citește mai mult

Scorul a egalat cel mai mare meci de scoruri din competiție, când Mariners s-au prăbușit într-o înfrângere cu 8-2 pe teren propriu împotriva Newcastle Jets în urmă cu doar 11 luni.

Mulvey s-a alăturat Mariners înaintea meciului. Sezonul 2018/19, dar cu o singură victorie, clubul a decis să acționeze.

O declarație a clubului publicată duminică dimineață spunea: „Centralii Coastei Centrale pot informa astăzi că clubul s-a despărțit de Head. Antrenorul Mike Mulvey, în vigoare imediat.

„Cu șase meciuri rămase în sezonul Hyundai A-League 2018/19, clubul va emite o declarație când va fi luată o decizie cu privire la cine va conduce echipa în această perioadă. punct.

„În această etapă, nu există alte modificări la restul personalului de antrenori și de suport al fotbalului al clubului.”

Centralii Coastei Centrale îi urează lui Mulvey toate cele bune în viitoarele sale eforturi. și el pentru serviciul pe care l-a adus Clubului.”

A fost un joc chinuitor de îndurat pentru fanii de acasă, norii de furtună care se învârteau în jurul Gosford dovedindu-se un Metaforă potrivită.

Jucători dispăruți din motive de suspendare și disciplinare, o echipă extrem de neexperimentată a Mariners a fost distrusă de oameni ca atacantul cu două goluri Phoenix, Roy Krishna și cohortele sale de atac.

Scăzut cu 4-0 la pauză, echipa gazdă a fost cu 7-0 în minus până în minutul 59 și părea probabil să sufere de o marjă de pierdere record din toate timpurile A-League, scorul anterior stabilit de Adelaide United, care și-a asigurat un 8. -1 victorie în fața North Queensland Fury în 2011.

Marinarii au intrat în meci fără o mulțime de jucători seniori, Matt Simon și Aiden O’Neill fiind indisponibili din cauza suspendării.

Andrew Hoole a fost omis din cauza unor chestiuni disciplinare, deoarece a căzut pe o interdicție de băut, în timp ce Connor Pain a fost o surpriză și o omisiune inexplicabilă.

Cu toate acestea, Phoenix a fost cel care a intrat în concurs în cădere liberă, câștigând doar unul. din ultimele șapte meciuri și în pericol de a-și ceda locul în primele șase Newcastle Jets. Visul fotbalistic al lui Usain Bolt: cum a ajuns la pragul unei afaceri profesionale | Richard Parkin Citește mai mult

Acest impuls s-a schimbat aproape instantaneu, când Phoenix a luat conducerea cu 3-0 în 21 de minute, cu un autogol al fundașului Mariners, Sam Graham, care a dat startul scorului.

Krishna , după ce a forțat acea deschidere, a dublat în scurt timp avantajul cu un lob rece.

David Williams a terminat apoi după ce a profitat de o schimbare în defensivă, înainte ca Krishna să ajungă la egalitate în fruntea listei de goluri a competiției cu al doilea noaptea și data de 14 a sezonului cu câteva momente înainte de pauză.

Discuția lui Mike Mulvey la pauză a avut în mod clar un impact redus, deoarece Liberato Cacace, Sarpreet Singh și Louis Fenton au marcat cu toții la ora.

Mariners au marcat două goluri de consolare împotriva jocului, mai întâi prin fundașul Jack Clisby și apoi printr-o lovitură liberă bună de Stephen Mallon.

Cea mai bună victorie anterioară a lui Wellington a fost 6-0 împotriva defunctului Gold Coast United în 2009.

Rezultatul îi face pe Phoenix să treacă pe Melbourne City și Adelaide United până pe locul patru pe scară – acesta din urmă pe golaveraj.