1xbet

1xbet

La 1xbet, e-mailul este una dintre cele mai eficiente modalități de a contacta echipa de servicii pentru clienți a casei de pariuri. Clienții sunt rugați să furnizeze un număr de telefon cu toate întrebările, astfel încât echipa de servicii pentru clienți să poată răspunde cât mai repede posibil.

La fel ca în cazul funcției de chat live, timpul de răspuns este dat pe site, 1xbet iar e-mailurile sunt de obicei procesate în 24 de ore.

Creată în 1992 de acum renumitul antreprenor canadian „Calvin Ayre”, marca 1xbet a devenit un punct de reper în câțiva ani.

Un succes generat în mare parte de lansarea site-ului omonim de pariuri sportive online în 2000.

Mai mult de un deceniu mai târziu, 1xbet este, desigur, printre casele de pariuri de top în ochii pariorilor canadieni și fără niciun favoritism. Următoarea recenzie le oferă un motiv amplu!

Avertizare

Dacă locuiți în Quebec, din păcate nu vă veți putea înregistra la 1xbet, deoarece această casă de pariuri nu acceptă pariori pe acest teritoriu. Vă puteți înregistra la o altă casă de pariuri la alegere consultând articolul nostru despre cele mai bune site-uri de pariuri sportive din Canada.

1xbet este astăzi unul dintre cei mai mari jucători din industria pariurilor sportive! S-a poziționat ca unul dintre liderii pieței datorită contractelor de sponsorizare suculente cu echipe sportive celebre, cum ar fi clubul de fotbal englez al Arsenal FC, clubul canadian de hochei al Edmonton Oilers și Liga.

Cu toate acestea, calea nu a fost întotdeauna verde pentru casa de pariuri, mai ales în primele sale zile. Într-adevăr, apariția în fața instanțelor judecătorești după o dispută cu privire la drepturile numelui său de domeniu nu a împiedicat în niciun caz dezvoltarea 1xbet și succesul său pe solul canadian.

Parierea pe 1xbet înseamnă alegerea calității. Nu numai pentru oferta site-ului, ci și pentru toate criteriile de selecție la alegere pentru un site de pariuri sportive online: cantitatea și tipul de bonus atractiv, nivelul mediu de cote competitive, promoții regulate, asistență actualizată pentru clienți.

Dacă nu cunoașteți încă 1xbet, citiți recenzia noastră detaliată și veți înțelege de ce această casă de pariuri este astăzi o referință în Canada.

Primă

Ca aproape toate casele de pariuri online, 1xbet oferă un bonus de bun venit pentru a atrage potențiali noi clienți canadieni.

Această ofertă bonus este echivalentă cu 100% din suma primei dvs. depuneri. Acesta este mai mult sau mai puțin minimul pe care majoritatea site-urilor de pariuri online îl oferă pentru oricine care este nou în serviciile lor. Pentru a fi eligibil pentru acest bonus de bun venit, trebuie să faceți o primă depunere de minimum 20 USD și maxim 200 USD.

Rollover-ul este stabilit de 5 ori suma totală a bonusului (primul depozit + numerar echivalent oferit). Acest lucru este departe de a fi ieșit din comun, știind că unele case de pariuri cer să joace această sumă de până la 20 de ori înainte de a-și putea retrage câștigurile.

Pentru a beneficia de bonusul complet, nu uitați să vă validați contul trimițând documentele către serviciul clienți al casei de pariuri.

Am dedicat o pagină completă cu toate detaliile bonusului de 1xbet.
Pariuri sportive

1xbet pare să nu fie la fel de competitiv ca majoritatea concurenților săi atunci când vine vorba de competitivitatea cotelor pe care le oferă. Se pare că oferă cote scăzute la favoriți, dar pariurile pe cei subdoguri sunt deosebit de interesante.

Dacă nu pariați niciodată pe favoriți, acesta este casa de pariuri pentru dvs., deoarece îi recompensează cel mai bine pe cei mai îndrăzneți pariori. Cu toate acestea, aceasta nu este neapărat o garanție a câștigului, deoarece, în general, favoritele sunt în esență adesea câștigătoare. Așadar, va trebui să simți lovitura pentru a paria pe cei neajuns!