Canapele copii - aranjam o camera pentru copii

Information

Added: 2018-04-27
Category: mobilier pentru copii

Tags article
art

Canapele copii - aranjam o camera pentru copii

Acest patut bebe se poate transforma intr-un pat de adolescent, birou si noptiera. Patutul bebe din imagine are 4 sertare pentru depozitare, functie de balansare dar si etaj intermediar. Preturile sunt mult mai accesibile fata de tarcurile din lemn iar acest element ii indeamna pe parinti sa achizitioneze un astfel de tarc.

Un pat de calitate poate gazdui mai multe generatii de canapele copii iar investitia initiala se amortizeaza mai eficient. Verificati si daca patutul are sipci de lemn sau bara de metal ca si suport de saltea. Cu cat mai multe nivele de reglare are patutul, cu atat este mai bine.

Acest lucru permite saltelei sa se aseze mai inalt, fiind mai usor sa il asezati pe bebe in patut fara probleme. Cu alte cuvinte majoritatea acestor patuturi au 2 nivele pentru reglarea saltelei. Inaltimea saltelei se poate regla la orice patut chiar si la unul mai ieftin.

Verificati ca rotile sa nu fie prea subtiri, pentru ca veti muta patutul prin casa si in aceasta situatie este necesar ca rotile sa fie puternice si de buna calitate. Rotile sunt caracteristica esentiala daca optezi pentru un patut pliant. Nu trebuie sa aiba gratare lipsa sau acestea sa fie prea departate pentru ca exista riscul ca bebelusul sa alunece printre ele.

Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a-ti asculta dorintele si iti vor da cele mai bune sfaturi! Mobilierul nostru pentru copii, nu este doar practic ci şi uşor de personalizat, astfel încât cei mici să îşi poată exprima personalitatea. Mobila dormitor in Chisinau, Moldova: mobila pentru dormitor, comode, noptiere, paturi, dulapuri.

Canapele copii in Chisinau, Moldova la preturi accesibile. © 2009-2016 - Jucarii, articole copii si bebelusi, carucioare copii, patuturi copii. Мagazin online paturi - paturi din bumbac, paturi din lana, paturi din lana merinos, paturi din lana naturala, canapele copii, paturi casmir.


Toate produsele pot fi cumpărate la magazinul Banaby.ro: