Case pariuri online cele mai bune

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
art

Case pariuri online cele mai bune

Poate reiau mai tarziu… Oricum povestile lor, care pot fi admirabile, adevarate gesture artistice in sine, sunt (in general) false, alterand artificial perceptia capodoperei din care-si trag seva. D-na M..u: Sunteți animat de un Rău oarecare, meschin și banal, de „ parte din acea putere / ce veșnic răul îl dorește / și veșnic face numai bine”.

Revezi materia din urma, si toate convingerile pe care le-ai avut fata cu entitatile confundate cu (sau viceversa), si apoi inmulteste totul cu 10 ca sa vezi cat de proasta esti. D-na M..u: Nu-mi puteți „ierta” faptul că nu vă cred un geniu incognito, că nu mi-am trădat prietenii din admirație pentru dumneavoastră, că știu cine sunteți în real, că am reușit să descopăr marele dvs. Desi se plange (de forma) mămăiţa a inceput sa se imunizeze si să ţie la tăvăleala, ba chiar sa-i placa, de nu mai sti daca a maltratat- asa ca s- sperie si s- puna pe fuga, sau din contra, s- fidelizeze.

Sunteți animat de un Rău oarecare, meschin și banal, de „ parte din acea putere / ce veșnic răul îl dorește / și veșnic face numai bine”. Nu-mi puteți „ierta” faptul că nu vă cred un geniu incognito, că nu mi-am trădat prietenii din admirație pentru dumneavoastră, că știu cine sunteți în real, că am reușit să descopăr marele dvs. Numai disciplinându-se îndelung, antrenându-se să nu simtă lucrurile decât sub unghi literar, își poate el conduce spiritul spre culmi.” (Fernando Pessoa)

„Sinceritatea este marele obstacol pe care artistul trebuie să-l învingă.